Slide

Vastuullisuus

Erittäin Sallainen asiakaslupaus

Suojelemme puhdasta luontoamme, jotta voit lomasi aikana edelleen hengittää maailman puhtainta ilmaa ja nauttia raikasta vettä. Autamme paikanpäällä vinkein ja vahvalla käytännön kokemuksella luonnossa liikkumiseen. Meille on kunnia-asia, että voit ostaa meiltä paikallisia tuotteita ja kaikki ne ovat kotoisin Napapiirin pohjoispuolelta.

Pidämme Erittäin Sallaisessa myös huolta yhteisestä ilmastostamme.  Kaukolämpömme on tuotettu Sallassa biohakkeella. Mökkien lämpötilaa laskemme ylläpitolämmölle, mikäli mökki ei ole käytössä. Näillä keinoilla vähennämme päästöjä. Valaistuksessa käytämme energiaa säästäviä LED-lamppuja

Pyykit pestään paikallisesti Sallassa, eikä pyyhkeitä taikka lakanoita turhaan pestä päivittäin. Asiakkaitamme kannustammen hanaveden käyttöön ja kierrättämiseen.

Kierrätys toimii meillä tehokkaasti. Meillä on monipuoliset lajittelupisteet asiakkaidemme käyttöön. Meillä on oma ekopiste asiakkaillemme leirintäalueen yhteydessä, josta löytyy omat keräysastiat metallille, lasille, paperille sekä paristoille. Kesäkaudella meillä on käytössä kompostori. Talvisin biojätteelle on oma astiansa. Olemme mukana yhteistyössä muiden sallalaisten yrittäjien sekä kunnan kanssa saadaksemme biojätelajittelun laajemmin käyntiin Sallassa.

Koko toimintamme perustuu luontoa kunnioittavaan matkailuun. Vinkkaamme paikallisten marjojen äärelle, opastamme lähireiteille ja metsästysmaastoihin. Tarjoamme sinulle juomaksi Sallan raikasta lähdevettä, joka meillä tulee suoraan hanasta.