Slide

Saapuminen

Sallainen Caravan & Cottages sijaitsee noin 10 km Sallan kirkonkylältä ja noin 3 km Salla Wilderness parkilta Sallan suuntaan.

Saapuessasi navigaattorin opastamana, käytä osoitteena Tunturikummuntie 2, mökit sijaitsevat vastaanotostamme katsottuna tien toisella puolella.

Sallainen Caravan & Cottages suosittelee Sallaan tuleville saapumista omalla tai vuokra-autolla. Etäisyydet voivat olla pitkiä, mikäli haluat nähdä kuntaa laajemmin. Sallassa ei ole paikallisbussia.

Etäisyydet:

  • Salla keskusta n. 10 km
  • Sallatunturi 300m
  • Kuusamo 100 km
  • Kemijärvi 75 km
  • Rovaniemi 160 km
  • Helsinki 907 km

Saapuminen lentäen

Lähimmille lentokentille Kuusamoon (KAO) ja Rovaniemelle (RVN) saapuu muutamia lentoja päivittäin, useimmat Helsingin kautta. Useat matkanjärjestäjät tarjoavat myös charter-lentoja ulkomailta.

Kuusamon lentoasemalta on bussiyhteys Sallaan, aikataulu. Bussi pysähtyy pyydettäessä Sallaisen Caravan & Cottages kohdalla.

Kuusamon ja Rovaniemen lentokentillä on tarjolla autovuokrausta. Suosittelemme lämpimästi auton vuokrausta kentältä Sallaan tullessanne.

Saapuminen linja-autolla

Lisäinfoa ajantasaisista bussiaikatauluista saatte parhaiten suoraan Matkahuollon sivuilta.

Saapuminen junalla

Lähin rautatieasema on Kemijärvellä, jonne on osana päivistä linja-auto yhteys. Kemijärven yöjunalta on välitön bussiyhteys Sallaan.

Rovaniemelle junayhteyksiä on useampia. Rovaniemen rautatieasemalta osasta junia on bussiyhteys Sallaan. Myös auton vuokraus on mahdollista asemalta.

Lisätietoja junayhteyksistä: VR

Saapuminen autolla

Sallainen Caravan & Cottages sijaitsee Salla-Kuusamo -tien varrella. Sallan kirkonkylän suunnasta saavuttaessa tien vasemmalla puolella, ja Kuusamosta Sallan suuntaan, 80km kyltin jälkeen tien oikealla puolella.